logo enerpoint
x
x
x
x
enerpoint
 
x    
x
Lämmönsäätö
Lämpöä oikeaan tarpeeseen

Nykypäivän lämmönsäätölaitteistojen energiansäästö perustuu lämmön mittaustarkkuuteen ja ratkaisuihin, joissa pystytään automatisoimaan lämmönsäätöä siten, että lämpöä tuotetaan oikeaan tarpeeseen.

Enerpoint kehittää termostaatteja moniin lämmönsäädön tarpeisiin. Suunnittelemamme termostaatit säästävät energiaa pitämällä lämpötilan tasaisena. Viikkokellot ja kauko-ohjausmahdollisuudet mahdollistavat lämpötilan säätämisen käyttäjän tarpeiden mukaisesti. Suunnittelemme ja valmistamme erilaisia termostaatteja sähkö- ja vesikiertoisiin järjestelmiin, lumen ja jään sulatukseen, ilmastoinnin jälkilämmitykseen sekä lämminvesivaraajiin 30 vuoden kokemuksella.

Suunnittelemme sekä analogisia että mikroprosessoriohjattuja PI- ja PID- säätimiä, joiden parametrit ovat asiakkaiden valittavissa. Markkinoiden tarpeita vastaavien ratkaisujen toteuttaminen on osaavan tuotekehitys-organisaatiomme ansiota. Tuotekehityksen peruslähtökohtina ovat energiansäästö ja asumismukavuuden lisääminen. Hyödynnämme ohjauksissamme uusinta mikroprosessoritekniikkaa.

x
x
   
   

x
xbutton arrow
Haluatko mukaan tiimiin?
REKRYTOINTI
x
x
x
x
x
xbutton arrow
Enerpoint Oy
Sinkokatu 11, 26100 RAUMA
Puh. 02 8387 4400, info-enerpoint.fi
x