logo enerpoint
x
x
x
x
enerpoint
 
x
Led-valot
Säästöä energiankulutukseen

Valaistukseen arvioidaan kuluvan 10 prosenttia kaikesta sähkönkäytöstä. Teholed-ratkaisuja hyödyntäen on tulevaisuudessa mahdollista saavuttaa huomattavia, suoria säästöjä energiankulutuksessa. Ledien pitkä käyttöikä ja helppo asennettavuus tuottavat säästöä myös huoltokustannuksissa. Ne myös kuormittavat luontoa perinteisiä valaistusvaihtoehtoja vähemmän.

Enerpoint tarjoaa led-asiakkailleen suunnittelu- ja valmistuspalveluja. Tämän lisäksi valikoimissamme on mainosvalaistukseen optimoituja moduleita ja komponentteja, joilla korvataan perinteistä valaistusta, neonvalaistusta sekä loisteputkilla tuotettua valoa. Enerpoint on myös suunnitellut erilaisia kohdevaloratkaisuja julkisivujen valaisemiseksi. Tuotteille on monesti ominaista se, että niiden asennuskohteet ovat varsin hankalasti tavoitettavissa ja silloin tuotteen huoltovapaus ja pitkä ikä ovat ensiarvoisen tärkeitä asioita.

Teemme asiakkaillemme tehokkaalla, omalla optiikalla varustettuja ratkaisuja. Tunnemme eri led-valmistajat ja -tyypit sekä ledien vaatimat optiikka- ja lämmönhallintateknologiat.

Enerpoint kykenee suunnittelemaan ledivalaisimen siten, että tuotteen suunnittelussa on huomioitu valaisutehovaatimukset, energiankulutus ja optiikan optimointi. Enerpointin osaaminen edellä mainituilla osa-alueilla antaa asiakkaillemme mittavan kilpailuedun tuotesuunnittelussa.

Tuotekehitysosastomme on valmiina tulevaisuuden haasteisiin - haluamme kulkea yhdessä kohti valoisampaa tulevaisuutta.

Ota yhteyttä meihin ja kerromme enemmän.

x
x
   
   

x
xbutton arrow
Haluatko mukaan tiimiin?
REKRYTOINTI
x
x
x
x
x
xbutton arrow
Enerpoint Oy
Sinkokatu 11, 26100 RAUMA
Puh. 02 8387 4400, info-enerpoint.fi
x