logo enerpoint
x
x
x
x
enerpoint
 
x
LED-belysning
Sänk energiförbrukningen

Belysningen beräknas stå för 10 procent av all elförbrukning. Genom att utnyttja power LED-lösningar kan man i framtiden göra stora direkta besparingar när det gäller energiförbrukningen. Eftersom LED-lampor har lång livslängd och är lätta att installera ger de också lägre underhållskostnader, samtidigt som de inte belastar miljön i samma utsträckning som traditionella belysningsalternativ.

Enerpoint erbjuder tjänster för konstruktion och tillverkning av LED-lösningar. I vårt produktsortiment ingår optimerade moduler och komponenter för reklambelysning som ersättning för traditionell belysning, neonbelysning och lysrörsproducerat ljus. Vi har även utvecklat olika spotlightslösningar för belysning av fasader. Gemensamt för dessa produkter är att ljuskällorna ofta behöver installeras på ställen som är svåra att nå. Då är det extra viktigt att produkterna är underhållsfria och håller länge. Enerpoints produkter lämpar sig för såväl inom- som utomhusmiljöer.

Vi skapar underhållsfria lösningar med effektiv egenutvecklad optik åt våra kunder. Vi känner LED-tillverkarna och har mycket goda kunskaper om de olika LED-typerna samt den optik och den värmehanteringsteknik som LED-produkterna kräver. Ta kontakt med oss för mer information.

Enerpoint tar fram LED-armaturer genom att noga beakta kraven på belysningseffekt, energiförbrukning och optimering av optiken. Genom att dra nytta av vårt kunnande inom dessa områden får du som kund en avsevärd konkurrensfördel i produktutvecklingen.

x
x
Nyheter

24.1.2009

ENERPOINT har förnyat sin produktionsanläggning Läs vidare


x
xbutton arrow
Vill du bli en del av vårt team?
REKRYTERING
x
x
x
x
x
xbutton arrow
Enerpoint Scandinavia
Kungsporten 4E, SE-427 50 Billdal
Tel. +46 31 93 91 70, info-enerpoint.se

Fax +46 (0) 31 91 34 40
x